top of page
IMG_2897_edited.jpg
Over ons: Welkom

Wie zijn wij ?

Deborah van der Roest - Harrison

Vanaf oktober 2015 is Deborah gestart met een Dance Workout! les voor volwassenen. Oorspronkelijk komt zij uit Engeland waar ze Dans en Ballet heeft gestudeerd op universitair niveau.

Inmiddels staat Deborah al 6 jaar voor de klas in het Voortgezet Onderwijs als docent Engels, maar kan ze dans en fitness maar moeilijk naast zich neerleggen. Daarom verzorgt ze nog wekelijks verschillende lessen.


Met ruim 20 jaar ervaring in de dans en fitness branch en in het lesgeven van verschilende stijlen zoals Ballet, Jazz, Aerobics, Steps, Bodypump, Bodybalance en Bodyjam is zij een goede toevoeging aan ons team!

IMG_2897_edited_edited.jpg

Liselotte de Jong

Liselotte zal vezorgt sinds oktober 2019 de danslessen op dinsdagmiddag!

Van jongs af aan heeft zij altijd met plezier veel danslessen gevolgd, in 2006 werd zij aangenomen op het Cios MBO dans in Haarlem.Haar hoofdvakken waren Klassiek Ballet en Moderne Dans, daarnaast kreeg zij ook les in vele andere dansstijlen.

Tijdens de opleiding en na het behalen van haar diploma heeft Liselotte veel ervaring opgedaan als freelance- en vaste dansdocent bij verschillende dansscholen in Nederland.

Tijdens haar danslessen heeft Liselotte veel aandacht voor haar leerlingen, goed kijken en luisteren naar de leerlingen vind zij heel belangrijk, ook probeert ze in te spelen op alle ideeën en interesses.


Leerlingen vooruit zien gaan geeft haar veel voldoening, maar bovenal is het plezier wat ze terug ziet bij de leerlingen het allerbelangrijkst, zo geeft ze de lessen ook altijd met veel plezier!

IMG_2897_edited_edited_edited.jpg
Over ons: Lessen

Roxanne Feijen  - van Groen

Sinds 2015 ben ik de trotse eigenaresse van Dansstudio Roxanne. Al van kleins af aan ben ik gek op dansen en daarom heb ik mijn droom om een eigen dansschool te openen waar gemaakt.


Ik heb mijn opleiding docent dans in 2010 afgerond aan het Cios MBO dans in Haarlem. Sindsdien heb ik gewerkt als dansdocent op verschillende dansscholen door het land en geef ik nog steeds met veel plezier les aan verschillende leeftijdsgroepen in diverse disciplines zoals; Klassiek ballet, Jazzdance, Modern, Peuter & Kleuterdans en Spitzen.


Ik wil graag mijn passie, plezier en enthousiasme voor dans overbrengen op mijn leerlingen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat leerlingen zich goed kunnen ontwikkelen in mijn lessen. Er is veel aandacht voor techniek en er moet een goede en gezellige sfeer hangen in de les. Ik vind het mooi te zien hoe leerlingen groeien en om ze te zien genieten van alle dansbewegingen. Mijn doel is dat leerlingen met een glimlach de les verlaten!

IMG_2897_edited_edited_edited.jpg
bottom of page